Ne ess kétségbe, ess inkább teherbe!

Ne ess kétségbe, ess inkább teherbe!

14. hét - Mitulátbácihotta, szerva itt, nyelvvizsga ott

2014. december 14. - Mangalány

A 14. hét nagy izgalmak közepette telt: vasárnap nyelvvizsga! Sztoikus belenyugvással mantráztam magamnak, hogy amit eddig nem tudtam megtanulni, azt most már az utolsó pár napban teljesen felesleges pánikszerűen olvasgatnom. Egyelőre jobban izgatott az időjárás, a tévé nem túl szívderítő képeket mutatott Pest környékéről, a pár nappal azelőtti ónos eső után... 

Már pénteken nekiláttam csomagolni, hogy szombat reggel korán (muhaha...) tudjunk indulni. Naggggyon tanulságos egy 2 és fél éves kíváncsi és akaratos lánygyerekkel pakolni... Amit a kezembe vettem, egyből elkérte, és a lakás egy kevésbé frekventált pontján eldugta, mintegy időkapszulának szánva. Ha a szekrényajtót kinyitottam, egyből felhangzott a sziréna: "Kéred a juját!" Nem, nem kéred a ruhát. De. Illetve nem. Nem kérte, hanem kiszedte, nagyon törpös volt, a pakolás felére már úgy nézett ki a lakás, mintha a TEK rajtaütést és házkutatást végzett volna. (Pedig sajnos nem, így a 3. hónapon túl már nem kiabálnak rám széleshátú fiatalemberek, hogy: "feküdjön a földre, lábakat szét!" :DDDDDDD)

Szombat reggel fél 9-kor sikerült elindulnunk. Fél órával hamarabb a tervezettnél... Erre a férjemmel való közös fennállásunk óta nem volt még példa. :D Mondjuk, azért kapkodtam is rendesen, szóval mire beültem az autóba, már fáradt voltam. És még a kapun sem mentünk ki... Néhány zacskót bekészítettem, ha Mikro is jelezné, hogy unja a banánt, meg Mininek is bekészítettem egy hátizsák cicát-kutyát-kengurut-dvdlejátszót-spongyabobot-ceruzát-mákteát, hogy valahogy kibírjuk Pestig. És persze a reggel a kiságyában talált Mikuláscsomag és a benne fellelhető ezer csoda és édesség is egész kezessé tette. A férjemnek is jött a Mikulás, bár ahogy figyeltem, csak a harmadikra sikerült neki kiszúrnia, hogy valami piroslik a bakancsában. :)

Az első 2 óra gondtalanul telt. Nem, nem elírás, egy régi, mintegy 50 lóerős autónk van, amivel meg sem próbáltuk feltartani az összes frusztrációját és hatalmi törekvését az autópályán kiélni óhajtó audis és béemvés sofőrt, és mivel régen sok Cobra 11-et néztünk, azt megtanultam, hogy mindig a 20 évnél öregebb autók törtek ronccsá Semirék munkássága alatt, szóval maradt a régi autóút. Ott meg várt ránk a nagy semmi - sehol egy autós rajtunk kívül -, és a 3 és fél órás út.

Nemigen mertem reggelizni, nehogy kiengedjem a szellemet és a rókát a palackból, így a 2 óra elteltével már éhes voltam. A magyar úthálózat kritikán aluli színvonalának megvan az az előnye, hogy menetközben gyakorlatilag nem kell vesződnöd a rágással, egy-egy nagyobb gödörben úgyis összecsattan a fogsorod. :D Gödöllő után kezdett besűrűsödni a forgalom, ott már Mini is elvesztette a humorérzékét, így engedélyeztem neki a Spongya dvd-t. Bob és Patrik idétlen nevetésétől legalább nem hallatszott a hidrotőkék csattogása... :/ :D

Pontosan délben érkeztünk meg, Mini átlendült a déli álmosságán, és nem bírt magával. Olyan szinten produkálta magát, annyit nevettünk rajta, tök édes volt. :) Vagy háromszor megpróbáltuk lefektetni, hát, volt sikítás, aztán feladtuk, és délután a sógornőm és a férjem elvitték télapónézőbe, hogy én egy kicsit pihenjek és tanuljak. A gyerek annyira fel volt pörögve, hogy a Hősök terén almát osztogató Miku kezéből menetközben tépte ki a kis csomagot, meg sem állt, szegény Miku nemhogy verset nem kapott, be kellett érnie egy rövidke meghökkent pillantással. :)

Másnap reggel nagy izgalommal és egy 1991-es kiadású térképpel nekivágtunk megkeresni az egyetemet. Még jó, hogy időben elindultunk... :) Hát, ha New York az a város, ami sosem alszik, akkor Budapest az, ami kizárólag egyirányban közlekedhető. A tanteremben a már bekészített zacskóval, radírral és ceruzával felfegyverkezve ültem le  a kijelölt helyemre. Röpke 20 perc alatt elmondták, hogy mi miatt zárhatnak ki, hány példányban kell kitölteni a lapokat, és hogy mely golyócskákat hogyan lehet besatírozni. Maradjunk annyiban, hogy jócskán bonyolult maga a hivatalos része is, ez olyan, mint egyetemi vizsgára a beugró.:) A vizsga közben eleredt az orrom vére - terhestünet, ami előtte persze nem tudott jelentkezni, még jó, hogy volt nálam zsepi, bár lehet, hogy helyből megszán és átenged a bizottság, ha összekoszolom a lapot, hogy "nézmá, a csaj vért izzadt a vizsgán, ne legyünk már szemetek vele!". :D Aztán szépen ez is végetért, értem jött a férj, és megpróbáltuk felkutatni a macskás kávézót. Mint említettem vala, a sógornőmtől kapott térkép egyidős volt Rákosival, úgyhogy elég nehéz helyzetben voltunk. Egy ideig nézegettük, de amikor megláttam a Samuely és Majakovszkij utcákat, berágtam, és egy helyi séta után hazamentünk a kölyökhöz. 

Ennyi izgalom után jócskán ki is merültem, aznap már csak feküdtem, és amíg apjuk fürdetett, én a szívhangfigyelővel ellenőriztem a kisebbiket.

Hétfőn a hazaút is - szerencsére - eseménytelenül telt. Annyi gondom akadt,hogy a második trim legeleje óta rohadtul fáj a medencém, elég sokat ropog is. Bizonyára tágul, de emiatt olyan érzésem van, mintha a két csípőcsont egymástól elkülönült volna, és emiatt egyrészt nem tudom terhelni, másrészt olyan furcsa, bizonytalan érzés a járás. A kocsiban hátul ülök Minimanga miatt, de ott meg rohadt pici a hely. Ha kihúzom magam, akkor a fejem a plafonhoz ér, ha előrecsúszok, akkor pedig pont a medencémre esik a súly. Egyszóval, nem bántam, amikor végre megcsörrent a kulcs, és kiszállhattam az autóból. 

A hétre ennyi kaland elegendőnek is tűnt, úgy vagyok vele, hogy ha fáradtnak érzem magam, akkor az is vagyok, szóval kedden és szerdán már csak itthon ténykedtem, kívül-belül 1-1 gyerekkel. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hasasmanga.blog.hu/api/trackback/id/tr1006981665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barbi.a.volgybol 2014.12.14. 13:49:48

Majakovszkij utca.. :DDDDDDD volt egy hasonló kalandom a kedves családdal BP-n, szintén régi térkép, régi utcanevekkel, hadd ne mondjam, mi lett a vége :DDD
nem tudsz járni, miiiiiiiiii? persze, én is a terhességre fognám.. az a sok drog (a.k.a KV), amit a terhességed előtt fogyasztottál, az most megteszi a hatását, hallucinálsz itt mindenféle recsegést-ropogást, meg járni nem tudást.. :DDD (ropogásról jut eszembe, MakroManga egy mókus? :o) MiniManga cuki lehetett a Mikulással :))

fleur_de_lys 2014.12.14. 16:16:10

Hehe, életem első 13 évében a Szamuely (ma már Lónyai) utcában laktunk. Megvan az az előnye, hogy többé-kevésbé kiigazodom a Belvárosban is, bár amit az elmúlt néhány évben műveltek arrafelé, kicsit elbizonytalanodom időnként.

A nyelvvizsgáért még egyszer gratula, nagyon drukkolok, és remélem, nem kínoznak februárig az eredménnyel!

A csípő/medencefájdalom nekem is megvolt, az elsőnél szintén a második trim elején, aztán a terhesség legvégén, a másodiknál viszont már az első trimet megkeserítette (volt három hét, amikor járni is alig tudtam, ez egy izgő-mozgó kétévessel igazi rémálom, minden együttérzésem a tiéd). Cserébe a végén alig fájt, és a csöpp pikkpakk megszületett.

Mangalány 2014.12.14. 16:51:38

@fleur_de_lys: Hát a pikk-pakk szülésben benne lennék, de majd meglátjuk, hogy mit dob a gép. A farcsontom is nagyon fáj, a védőnő azt mondta, hogy a terhesség vége felé meg lehetne röntgeneztetni, hátha írnának fel fizikoterápiát. (a szüléskor lehet, hogy eltört, azóta fájdogál, de eddig ugye leszartam. :) )

Férjem nem valami topzustand töriből, így először nem értette, hogy miért tör ki belőlem a röhögés, amikor a térképet nézve szól, hogy "akkor a Szamuely utca után..." :DD viszont Puskin utcát azt hiszem, találtunk. :) Bár ő nem volt tömeggyilkos. :D

makimano80 2014.12.14. 19:59:41

@Mangalány: Jé, most hamarabb jott a poszt. Karàcsonyi meglepi? :-))) Vagy a multkori dupla részes? :-o

Mindegy is, nagyon orulok neki. Ez ismét, kulonosen mokàsra sikeredett. Màr az eloadàsmod. Nem kellett volna terhesen orrvérzésig tanulnod, te dràga!

Mini is elég jo humorérzékkel van megàldva, hogy igy "segitett" a pakolàsban. :-D Jo fej lehet. :-)))

barbi.a.volgybol 2014.12.14. 21:20:14

@fleur_de_lys:
ön is sok kávét tetszett inni két terhesség között? :D

ötvöscsöpi12 2014.12.15. 00:11:06

@Mangalány:
Igen, ez szimbolikus, hogy pont ott ered el az orrod vére, reméljük sikerül, ha már a véredet adtad érte :-)
Utcanevekkel mi is jártunk úgy, hogy 2011-ben Horvátországban bóklásztunk Rijekában a Jugoszlávia útikönyvvel, és valahogy nem arra voltak a nevezetességek...
Puskin utca?! Komolyan megnéztem, hol lehet ez, vagy csak valami hatás alatt észleltétek?! :DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 11:47:44

@ötvöscsöpi12:
az egyik szomszéd nagyvározsban is volt Puskin utca.. 2010-ben szedték le az utcanévtáblát a Lenin utcával karöltve :D

OriasCJ 2014.12.15. 14:49:43

Az a szerencséd, vagyis nekem, vagyis a gépnek, hogy pont lenyeltem az uccsó falatokat a TEK-esek előtt :D

Nekünk GPS-van Pestre, férj mindig is mondja, hogy "k.cs.g gps már megint merre visz?" aztán elmegy férj a saját irányába, aztán a végén kijövünk 20 km plusszal... Soha nem értem, hogy minek kapcsolja be...

Mangalány 2014.12.15. 15:06:02

@makimano80: :D Nem, most hamarabb jött az ihlet, és volt egy kis időm is. :)

Mininek jó a humorérzéke, ha a lakás romokba döntéséről van szó... :D

Mangalány 2014.12.15. 15:07:02

@ötvöscsöpi12: :DD Te nyertél!!! Merthogy én keresek egy nemlétező utcát, de hogy te elmégy nyaralni egy nemlétező országba.. :DDDDD

Mangalány 2014.12.15. 15:08:45

@OriasCJ: Férj azért kapcsolja be a gps-t, hogy legyen kivel veszekedni. :DDD

Jó, jó, szóval akkor a karácsonyi ajándékból ne csak Banyavárinak rendeljek? Kapsz te is, csak írd meg, hogy hányas mérete hordasz szopóálarcból. :DDDD

OriasCJ 2014.12.15. 15:16:48

@Mangalány:
Honnan tudod, hogy még nincs???? :D (nincs... :D) Vannak különböző méretek? Azt hittem a "szakma" ezen területén már egyencucc van :D

Gps bekapcsolás után mi veszekszünk! "minek kapcsolod be, ha tudod hová kell menni??" "De nem tudom" "Akkor mit üvöltesz vele??" "Mert hülye.." Na így... :D

Mangalány 2014.12.15. 15:22:53

@OriasCJ: Hát, a latex nem nyúlik, nem? Abból csak kell több méret... :D Vagy az igazán hardcore szadomazoknál csak kezdetben tér el a fejforma (az aktus végére embert faragbak egymásból)? :DD

Egy haver csajjal mentünk valahová. Telefonon navigálta egy 3. lány, hogy a 2. buszmegálló után BALRA. A haver 4szer (!!!) fordult jobbra. A 4. után bizonytalanul megjegyeztem, hogy te, nem balra mondták? "Látod, ezért kéne nekem gps." "Figyu, ha az is elmondja, hogy balra menj, te meg jobbra fordulsz, akkor baszhatod." "ööööö..." :D

OriasCJ 2014.12.15. 15:35:23

@Mangalány:
Uh, most megfogtál a latexszel :D Bár mostanában túl sok helyszínelőket néztem, vannak érdekes dolgok... (Jah persze, helyszínelők hahaha.... :D)

Múltkor Banyát egy jobbrakanyar helyett elvittem balra, majd 4-szer mulasztottam el a visszafordulási lehetőséget... Szegényem csak röhögött, de lehet halálfélelme volt :D

Mangalány 2014.12.15. 15:46:54

@OriasCJ: Helyszínelők, peeeersze... Amszterdami helyszínelők, mi? :DDD

Banya mitől félt, hogy mik a terveid vele, vagy hogy nem találsz sose vissza?:D

OriasCJ 2014.12.15. 16:09:22

@Mangalány:
Nem vallotta be, hogy fél... De nem volt őszinte a mosolya :D Pláne azok után, hogy fél órát káromkodtam azon, mert nem bírtam a táskából kivenni a gps-t... (Beakadt a szado-mazo cuccomba...)

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 17:12:23

@OriasCJ:
kiköptem a rántott sajtot.. latex? :DDDDDDDD

OriasCJ 2014.12.15. 17:26:10

@barbi.a.volgybol: Ez már a hardcore verzió :D

OriasCJ 2014.12.15. 17:27:05

@barbi.a.volgybol: De akkor úgy látom Manga neked is postáz egy álarcot kariajinak az elfekvő készletéből :P :D

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 17:46:02

@OriasCJ:
elfekvő készlete is van? :DDD azt hittem, a drogozáson kívül már nem tud mivel meglepni.. de ezek szerint mégis... :DDDD

Mangalány 2014.12.15. 18:01:36

@barbi.a.volgybol: Kérlek... Az év poénja volt, amikor néztük a tévét, illetve a férjem csak hallgatta az egyik mese ajánlóját:

"Dougie szeret új dolgokat kipróbálni. Jelmezbe bújik és szerepet játszik."

Láttam, hogy elhomályosul a tekintete, és kérdőn néz rám. Mondom, pillants már rá a képernyőre, lécci, mielőtt messzemenő következtetéseket vonsz le... :DDD

Mangalány 2014.12.15. 18:03:06

Liba is kiköpte a rántott sajtot... Gyerekek, ne inkább a kulturált étkezésről írjak nektek hétről hétre???? :D

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 18:05:11

@Mangalány:
:DDDDDDDDDDDDD ez milyen jó.. még a könnyeim is kijöttek a nevetéstől :DDDD

OriasCJ 2014.12.15. 18:42:01

@Mangalány: Miért? A kulturált étkezés nem egyenlő az álarccal? :D

Mangalány 2014.12.15. 18:49:47

@barbi.a.volgybol: El is énekelem neked:

"Dougie, Dougie, ma milyen jelmezt viselnél? Kész vagy-e egy fantasztikus játékra?..."

Nem, nem én írtam a szövegét. :D

Mangalány 2014.12.15. 18:50:27

@OriasCJ: MOST LEBUKTÁL!!!!!

Jól fogtok mutatni a karácsonyi családi ebédnél... Küldesz fotót? .DDDDD

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 18:52:50

@Mangalány:
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jézus krisztus szűz mária szent józsef és minden aprószentek.. :DDD

OriasCJ 2014.12.15. 19:18:09

@Mangalány: Húzzunk hozzá latexet is? :D

Mangalány 2014.12.15. 19:53:49

@OriasCJ: Ha az ünnepnek illő módon akarsz adózni, akkor igen. :D

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 20:30:41

@Mangalány és @OriasCJ
ti vagytok a ZixFaktoros zenekar? :O a Tha Shudras? :O (gógli segít... :DDD)

ötvöscsöpi12 2014.12.15. 21:08:53

@Mangalány:
Hm, biztos, hogy ti mesét néztetek? :DDD

Mangalány 2014.12.15. 21:18:38

@barbi.a.volgybol: Ja, olyanok, mint a Slipknot. :)

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 21:21:57

@ötvöscsöpi12:
nekik biztos mese.. de, hogy másnak... :P :DDDD

OriasCJ 2014.12.15. 21:47:23

@barbi.a.volgybol: Sem énekelni, sem zenélni nem tudok :D És az ő álarcuk semmire sem jó :D

Manga: ja, a karifán a gömbök meg gésagolyók lesznek...

makimano80 2014.12.15. 21:53:54

Vegyetek példát rólam. Én mindent szépen lenyelek mielőtt leülök Mangát olvasni.

makimano80 2014.12.15. 21:55:45

@makimano80: Ez se lett félrérthető és ti nyílván nem is forgatnátok ki, tehát pontosítok. Befejezem az étkezést és folyadék fogyasztást mielőtt leülök a gép elé. :-)

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 21:56:18

@makimano80:
:|||||||| na de... izéééééééééééé.. őőőőőőőőőőőőőő....

makimano80 2014.12.15. 21:57:03

@Mangalány: Én nem bánom, ha sűrűbben látogat meg az ihlet. Imádom a naplódat! És ez nem nyalizás. ;-))))

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 22:00:03

szegény romlatlan lelkem..

ötvöscsöpi12 2014.12.15. 22:03:12

@makimano80:
hm, igen látom gyorsan kapcsoltál, hogy mit írhatsz le, nehogy még a végén kimoderáljanak innen :DDD

ötvöscsöpi12 2014.12.15. 22:04:32

@barbi.a.volgybol:
"szegény romlatlan lelkem.." - biztos ez? :DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 22:25:23

@ötvöscsöpi12:
miért, kételkedsz? láttad a bécsi képeimet, nem? és azok után még kételkedsz? :DDDD

ötvöscsöpi12 2014.12.15. 22:46:27

@barbi.a.volgybol:
az biztos, hogy pár forralt bor lecsúszott... :DD

barbi.a.volgybol 2014.12.15. 22:47:12

@ötvöscsöpi12:
nem szeretem a forralt bort.. puncs.. :P de az angyalos képre gondoltam, teeeeee :DDD

ötvöscsöpi12 2014.12.16. 00:12:50

@barbi.a.volgybol:
Bocsánat, leragadtam a piálgatásnál, és csodálkoztam, ez vajon hogyan bizonyítja az ártatlan lelked, de így már teljesen érthető :DDD
Különben tényleg fantasztikusak a fények, és jó lehetett így együtt! Ők unokatesóid? barátnőid? + egy pasi :-)

makimano80 2014.12.16. 09:05:23

@barbi.a.volgybol: Szoval akko értsuk ugy, hogy àrtatlanra iszod magad? ;-p

Alapbol én sem szeretem a forralt bort, de kiderult, hogy nem mindegy milyen bort forralnak és, hogy van befuszerezve. Egyszer a Vàci utcàban karàcsonyi vàsàron ittam nagyon nagyon finom forralt bort. Most nem mesélem el, hogy kerultem oda, lényegtelen is, de ott vilàgosodtam meg forralt bor ugyben. :-))

Mangalány 2014.12.16. 09:41:34

@makimano80:

:DDDDDDD Kész, Maki, bearanyoztad a hetem! :DDDDD A szopóálarc után benyögni, hogy te mindent lenyelsz, mielőtt leülsz a naplómat olvasni... :DDD Tudod, mit, megtisztelsz, hogy nem olvasás közben csináljátok. :DDDDD

(bocs ,de egy ekkora labdát nem lehet kihagyni. :D)

makimano80 2014.12.16. 10:33:54

@Mangalány: Persze. Hàt ha elottem az ember, nem làtom a gépet. Ugy, hogy olvashatnék?! ;-p :-DD

Egyébként szégyelhetnéd magad, hogy màsfél gyerekes anya létedre ilyen mockosz a fantàziàd! Màs se jàr az eszedben, csak az. Meg a roka vadàszat.
Ez a mai fiatalsàg...Bezzeg az én idomben!

Mangalány 2014.12.16. 11:10:51

@makimano80: Ti hozzátok ki belőlem az állatot. Se enni nem tudtok rendesen, se nem félreérthetően írni. :DDD

makimano80 2014.12.16. 11:46:10

@Mangalány: Ez nem igaz. En tudok rendesen, félreérthetoen irni. :-)))

Mondjatok nekem ebéd otletet! Es ha lehet fozzétek is meg nekem. Koszi!

makimano80 2014.12.16. 12:10:02

Hàt ugy làtom, ha rajtatok mulik éhen maradok. :-/

OriasCJ 2014.12.16. 13:35:45

@makimano80: Bocsmá'. Mire idetévedtem elmúlt dél :) Cserébe nem főztem meg, de ki sem találtam :) Itt szarvaspöri volt tésztával.

Mangalány 2014.12.16. 13:41:15

@makimano80: Te Maki, 11:46-kor már elkéstél az ebédfőzéssel, nem? :D Főzz egy zacskós levest, az igen hamar ehető. Vagy nem biztos, de legalább lesz valami meleg a gyomrodban. Ha már úgyis ez volt a téma délelőtt... :DDDDDDD

makimano80 2014.12.16. 15:43:58

@OriasCJ: Hát nem baj, de akkor mehetek hozzátok kajálni?

makimano80 2014.12.16. 15:46:14

@Mangalány: Nincs itthon zacskós leves. Mi olyat nem tartunk.
Egyáltal nem főztem, viszont vettünk itthonra műkaját. Ha már a kaja nem fő, ne főjjön az egészség sem.

Hóttkomolytalan 2014.12.16. 16:30:04

Ezt a sok perverz dolgot, amit ma ide beírtatok és én meg vizuális típusként még jól el is képzeltem őket. Pfuj.. :DD

(Zárójeles kérdés: nem ismer valaki egy jó kőművest Bp-en vagy Pesttől nem messze? Januári munkára kéne.. )

Mangalány 2014.12.16. 18:32:22

@Hóttkomolytalan: Onnantól elbasztad, hogy egyáltalán TUDOD, hogy mi az a szopóálarc. :DD Háhá, lebuktál, te sem vagy jó keresztény... .DD

Ugye, CJ? :D

OriasCJ 2014.12.16. 18:56:35

@Mangalány: Igen, csak bólogatni tudok. Jóérzésű szendeszűz háziasszony nem tudja mi az a szopóálarc, és ha tudja, akkor sem ismeri be, pláne nem amikor latexben és tollseprűvel zsonglőrködik...

Makimanó: jöhetsz, még van :)

Mangalány 2014.12.16. 19:20:41

@OriasCJ: Én megőrülök tőletek!!!!! Túlfűtött libák! Ez meg jön, hogy csak bólogatni tud. Megáll az eszem rajtatok... :DDDDD

Neked milyen színű tollseprűd van? :D

OriasCJ 2014.12.16. 19:24:16

@Mangalány: Nincs is tollseprűm. Rongyrázok :D Még hogy én vagyok túlfűtve... Nem is tudom ki asszociál mindenről arra.... :D

ötvöscsöpi12 2014.12.16. 19:27:23

@OriasCJ:
Én meg akartam kérdezni tőletek, hogy mi a fene az a szopóálarc, de nem mertem, mert valaki rámsüti, hogy túl unalmas a szexuális életem :DDD

OriasCJ 2014.12.16. 19:33:27

@ötvöscsöpi12: Szóval most már nem akarod? :D

makimano80 2014.12.16. 19:40:32

@ötvöscsöpi12: Dehogy! Ez nem a BA, ez a Manga naplopója. :-)

makimano80 2014.12.16. 19:42:07

@OriasCJ: Azt hiszem időszerű is az ékeztetésem, úgyhogy indulok. Viszem a tányérkámat, meg evőeszközt. Mosogatni nem kell utánam. ;-D

fleur_de_lys 2014.12.16. 19:43:25

@Mangalány:

Halkan jegyzem meg, hogy egy katolikus pároknak rendezett lelkigyakorlaton elhangzott a kérdés, hogy milyen pózokat "engedélyez" az egyház, amire némi csend után a következő válasz érkezett: elvileg minden mindegy, a lényeg, hogy az aktus a gyermeknemzést szolgálja.....
Szóval a szopóálarc és latexruha nem zárja ki, hogy viselője minden vasárnap buzgón énekel a 10-es misén, az első sorok egyikében ülve.

fleur_de_lys 2014.12.16. 19:43:52

@ötvöscsöpi12:

Neked még ma este írok, köszönöm a lehetőséget!

OriasCJ 2014.12.16. 19:49:24

Gyere Maki, ha kell mosogatok is, nem akadály :)

fleur_de_lys: A gond ott kezdődik, ha az illető szopóálarcban és latexruhában énekli a zsoltárt...

ötvöscsöpi12 2014.12.16. 19:57:27

@OriasCJ:
De! Így nem térhetünk ma nyugovóra, hogy ne legyek felvilágosítva :DDD

OriasCJ 2014.12.16. 20:12:35

@ötvöscsöpi12: Nem is tudom, hogy le szabad-é írni ide ilyeneket :D Gugliban próbáltad már??? :D

barbi.a.volgybol 2014.12.16. 20:46:10

@ötvöscsöpi12:
unokatesók + unokatesó barátja :) és most olvasok..

barbi.a.volgybol 2014.12.16. 20:47:17

perverz állatok!!! a lelkem.. porrá törött.. :D (különben nem, olyan boldog vagyok.. szerintem az alig 4 óra alvás megtette a hatását.. :D)

barbi.a.volgybol 2014.12.16. 20:52:12

@OriasCJ:
:|||||||| jézus isten, nem vagyok vizuális típus, de az ilyeneket valahogy véletlenül mindig sikerül elképzelnem... :DDD

Mangalány 2014.12.16. 21:01:20

:DDD Na cső csajok! Látom, mivel lehet életben tartani a beszélgetést... :DD

CJ: na, egy olyan misére bizisten (höhö) elmennék. Csak akkor van gáz, ha nem adakozol eleget, és rádkapcsolják a vákuumot... :DDD

Csöpi, kezdetnek ajánlom figyelmedbe a Bibliotheque Pascal c. filmet. A csaj assziszi, hogy Romániából egy könyvtárba nyert felvételt Franciaországba, deeeeee nem feltétlen... :DD ha azt feldolgoztad, akkor javaslok egy prágai kirándulást a Sexmachines Museumba. :)

Szopóálarc: szado-mazo, illetve fetisiszta aktusok kedvelt ruhadarabja, általában latexből: olyan, mint a símaszk, csak lehet, hogy nincs lyuk a szemednek, csak a szádnak. Haladóknak a szájon zippzárral, merevítő kerettel. Lásd még latex búslakodó. :D Gugliba be ne üsd, férjed meglátja az előzmények között, infarktust kap. :D

Lys: én hallottam olyan vándormesét, hogy valahol Dél-Amerikában volt egy kiscsaj, akinek nem volt gyárilag hüvelye. Méhe volt, csak a kéjbarlang hiányzott. Naszóval épp szájrátétellel gyógyította egy haverja fitymaszűkületét, amikor a pasija hazaért, és megkéselte. Állítólag pont úgy sikerült felvágnia a csajt, hogy a gyomrából a méhébe jutott a cuccos, és terhes lett. (bár nem tudom, hogy hüvely nélkül hogy menstruált, de legendának szép.) Szóval a katolikus egyháznál erre a precedensre lehet hivatkozni, ha a gyerekcsinálással, mint elsődleges szexuális indokkal zaklatnak. :D

ötvöscsöpi12 2014.12.16. 21:02:48

@barbi.a.volgybol:
Azért te se vagy semmi: alig 4 órát aludtál és boldog vagy, szerinted mire gondolunk ezek után...? :DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.16. 21:04:10

@ötvöscsöpi12:
jólvanna, majd egyszer elmesélem, hogy mi történt ma, és aaaaaajjjjj, na.. :DDD ne legyél már perverz! :DDDD

ötvöscsöpi12 2014.12.16. 21:09:23

@Mangalány:
Már elkéstél, mert OriásCJ biztatására beírtam a gugliba, és egész másokat hozott ki:
1. találat egy b..i néger pasi, a 2. találat pedig egy fém-bőr szájszétfeszítő eszköz, ezek után egyelőre nem néztem tovább :-)
izé... asszem, nem kérek ilyet karácsonyra (várjál csak, sógornak hátha...) :DDD

Mangalány 2014.12.16. 21:15:11

@ötvöscsöpi12: Sóginak rendelj csak egy olyan peckeset, akkor nem tud ökörségeket beszélni. :DD

barbi.a.volgybol 2014.12.16. 21:16:07

@Mangalány:
ahhhhhhhhhaaa, megvilágosodtam, mi az a szopóálarc.. :DDD még boldogabban fekszem ma le aludni, mint alapjáraton.. :DDDD

Mangalány 2014.12.16. 21:17:49

@ötvöscsöpi12: Annyit írj be a gugliba, hogy sexmachine museum prague és kérd le a képeket (ne a szöveges találatokat). Hm, ha lesz kérdésed, szólj, én már végigájuldoztam élőben a kínálatot. :D

Mangalány 2014.12.16. 21:23:18

@barbi.a.volgybol: Guglizol te is ezerrel, mi?! :DD

fleur_de_lys 2014.12.16. 21:32:17

@Mangalány:
Ajj, te, beütöttem ezt a prágai múzeumot, hát mit mondjak.... a párizsi Montmartre-on (ugyanaz az utca, ahol a Moulin Rouge is van) ingyé' nézheted ugyanezt a sexshopok kirakatában.
Azért ha valakinek szegényes a fantáziája, a múzeumban legalább pontos leírás is van az eszközökhöz, vagy ettől megkímélik a látogatót?

ötvöscsöpi12 2014.12.16. 21:33:24

@Mangalány:
majd ha már a kiskorúak alszanak, megnézem a múzeumot :-)
tudom, nagyon sivár lehet az életem, de ebben a latex búslakodóban hogy lehet szexelni? Ha meg úgyis leveszik, ezért kár 15.500 Ft-ot kiadni, egy liszteszsákban is búslakodhatna a sarokban, sőt elüldögélek itt a kanapén pizsamában is, amíg nincs szex... :DDD

ötvöscsöpi12 2014.12.16. 21:35:43

@fleur_de_lys:
Ez itt Manga szexuális felvilágosító blogja, csak ma, csak nekünk :DDD

Mangalány 2014.12.16. 21:38:04

@fleur_de_lys: Van leírás, sőt, egy olyan hardcore pornófilm is ment az 1900-as évek elejéről, hogy ihaj... :O Én is ott művelődtem ki, magamtól ritkán jutna eszembe, hogy talpig latexben a plafonra rögzítve kötelekkel mekkora jó lehet már. :DD

Nekem a középkori részleg tetszett, na tudod, nem voltak olyan sötétek szex terén a lovagok... meg a lovaginák... :D

Mangalány 2014.12.16. 21:39:56

@ötvöscsöpi12: Szerintem a búslakodó pont azért búslakodó, mert belezárnak, oszt csak lesheted, hogy a többi hogy szexel. Elüldögélsz a kanapén... :DDDD Ez aranyos. :)

Felvilágosítás, hát a héten nem volt ultrahang, valamiről meg kell írnom... :DDD

makimano80 2014.12.16. 21:47:40

@Mangalány: Na már az animál szexet is fel kellett hozni? Lovagok meg ló vaginák...Manga, te aztán tényelg perverz vagy! (Fejcsóválós szmájli)
:-DD

Mangalány 2014.12.16. 21:50:03

@makimano80: Nemnem, a lovagina a lovag női megfelelője. Csúnya comingout, kedves Maki. :DDDD

Mára már jutott egy macskalover a BA-ra, gondoltad, ide is benyihogsz valami hason-lót? :D

makimano80 2014.12.16. 22:01:50

@Mangalány: Én a macskáshoz semmi hasonlót nem írtam. Ott is te huncutkodtál többek közt. :-p

Kicsit elterelném a témát. Szerintem az a zipzáras álarc jól működne, mint fogyókúrás segédeszköz. Csak ezt kell megoldani, hogy sajátkezüleg nee lehessen, kinyitni, csak a személyi tréner/ dietetikus kezelhetné.

barbi.a.volgybol 2014.12.16. 22:07:03

@makimano80:
nagyon bolond :DDDD
milyen macska? milyen huncutkodás? asszem mennem kell BA-ra olvasgatni.. :DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.16. 22:08:43

bazmeg... még csak a szerzőt látom, de asszem nincs több kérdésem.. el merjem-e olvasni vagy ne merjem-e, az-e itt-e a kérdés-e-e

ötvöscsöpi12 2014.12.16. 23:03:32

@Mangalány:
Öööö, még fogalmazom a kérdéseket :DDD
Én kis naivan azt hittem, hogy a szex örömet szerez. Ha a szögekkel kivert szopóálarcot vagy a hereszorítót felrakják, az kinek jó???
Tudom, a forgalmazónak :-)

OriasCJ 2014.12.17. 07:35:06

Na jó, nálam betette a kiskaput a ló-vagina :D Hálistennek ez a társaság se százas :D

Azért lehet elemeznie kellene ezt a társalgást egy pszichológusnak, miszerint hogy lesz egy bájos terhesnaplóból szopóálarcos mise, és lóvaginás múzeum :D

makimano80 2014.12.17. 09:07:51

@OriasCJ: Talàn inkàbb egy szexologusnak kéne elemeznie, nem? ;-DD

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 11:44:46

@OriasCJ:
igaz, nem vagyok cihológus, de elemezni azt nagyon jól tudok (lásd a Last Christmasból kihoztam, hogy lett George fiú homoszexuális), ha van rá igény, megcsinálom valamelyik iccaka.. :DDDDD

OriasCJ 2014.12.17. 11:49:18

@barbi.a.volgybol: Félek nem fogok örülni az eredménynek :D

makimano80 2014.12.17. 12:06:12

@OriasCJ: Szerintem ez, csak az 'éhes diszno makkal àlmodik' tipikus esete, ami itt lezajlott. Nézd meg kik perverzkedtek? A kisgyerekesek, akik fàradtak, nincs ido/energia huncutkodni a pasival, meg én, akinek meg nem lehet màr hetek ota.

Barbi, ugye àrtatlan, ot ezért hagytam ki. ;-DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 12:11:13

@OriasCJ:
a lírai én véleménye szerint akár alakítható úgy is a történet, hogy mindenki örüljön.. :DDD

OriasCJ 2014.12.17. 12:12:00

@makimano80: Na ebben lehet, hogy igazad van :) Szóval ha nem lennék kisgyerekes, és fáradt, akkor minden álmom-vágyam egy jó kis 5 perces numera lenne, szigorúan misszionáriusban, és ágyban :D

OriasCJ 2014.12.17. 12:12:13

Ja, és sötétben :D

makimano80 2014.12.17. 12:27:43

@OriasCJ: Ja, azt én nem tudom. Ahogy jol esik. :-)) En csupàn arra utaltam, hogy amikor valakinek (elsosorban Mangànak ;-p) mindenrol AZ jut eszébe, az valami elvonàsi tunet.

Persze Manga lehet, hogy kivétel, neki a vérében lehet. Elmegy Pràgàba és a muvelodést a porno muzeum jelenti.
MANGA! Tudtad, hogy van ott egy nemzeti muzeum is?! ;-pp

Na jo, bevallom azt én sem làttam, mert fiu tàrsasàggal jàrtam ott és ezek inkàbb a soroket akartàk végig kostolni, igy lemaradtam a muzeumrol. Bezzeg abba a Manga-félébe biztos szivesen bementek volna. :-DDD

OriasCJ 2014.12.17. 12:30:24

@makimano80: Mi Keszthelyen is megkerestük az erotikus panoptikumot... Bár ne tettük volna. Nagy csalódás volt, ennél még a sötétben ötperces misszionárius is jobb :D

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 12:32:53

@makimano80:
te is bementél volna, valld be! :DDDDD

makimano80 2014.12.17. 12:35:15

@barbi.a.volgybol: En még, csak rà sem googliztam. Artatlanabb vagyok, mint a ma szuletett bàrnàny. Vagy, mint te. ;-p :-DD

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 12:41:14

@makimano80:
persze persze, onnan a Riviériából én is tudnék akármit mondani.. :P

makimano80 2014.12.17. 12:42:09

@barbi.a.volgybol: Miért? Sopronbol nem tudsz akàrmit mondani? ;-DD

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 12:45:40

@makimano80:
onnan nem, mert nem vagyok ott :PPPPPPPP

makimano80 2014.12.17. 13:12:30

@barbi.a.volgybol: Tok mindegy. Onnan, ahol vagy. Ez nem foldrajzi kérdés. ;-))

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 13:14:32

@makimano80:
nem szokásom bármit mondani :P mondhatnám akár azt, hogy zöld lett a hajam, de akkor rögtön jönne vagy DömbiAnyu, vagy Minakó, vagy Manga, és közölné, hogy hahaha, nem is.. ellenőrizve vagyok :P

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 15:07:58

"Szép, decemberi este volt,
mikor Maki ide belovagolt.
Dougie, milyen jelmezt viselnél?
Erre a kérdésre, Manga, felelhetnél.
Szopóálarc lett a téma hirtelen,
Liba meg csak néz ijedten.
CJ gésagömbökről diskurál,
Maki - látván mi a téma - vígan szalutál.
Közölte, ő mindent lenyel,
e megállapításra felelni senki sem mer.
Csöpi a forralt bort hozza fel terelésként,
Maki azt hiszi, ez jó lesz feledésként.
Megjön Manga, kinek estje csupa arany,
Komolytalannak meg januári munkára kell alany.
Gugli, gugli, mondd meg nékem,
hol terem latex e vidéken?
Lys felvilágosít minket a keresztény erkölcsről,
de a diskurzus kezdődik elölről.
Liba négy órát aludt az éjszaka folyamán,
Csöpi kérdez: mit tettél, ugyan mán'?
A szopóálarc akkor jó, ha peckes,
Sógor szíve eziránt repes.
Lys Párizst ajánlgatja, ingyér' van minden,
Hallom Mangát, ahogy kiáltja: IGEN!
Szóba kerül itt minden: múzeum, animál,
Liba meg csak békésen agitál.
CJ cihológusért kiált,
Maki éjszaka, ki tudja, mit csinált.
Terelődik a téma Sopron felé,
mindjárt jön Csöpi, aki azt mondja: elég!
Ő is guglizott éjszaka serényen,
odavan a múzeumért egészen."

makimano80 2014.12.17. 15:19:24

@barbi.a.volgybol: Ooo, te kolto géniusz!! :-DDDD

OriasCJ 2014.12.17. 16:03:07

@barbi.a.volgybol: Óóóóó sírok!!!! :D:D:D::D Azért az gáz, hogy animál helyett anált olvastam???? :D

makimano80 2014.12.17. 16:11:27

@OriasCJ: Az tényleg gàz. ;-DDDD Vagy nem is tudom. Biztosan àllatvédo vagy. Az jo. :-)))))

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 16:35:47

@makimano80 es @OriasCJ
orulok, hogy oromet okoztam :DDD

Mangalány 2014.12.17. 17:29:51

Na jó reggelt! :D

Hehehe, honnan tudjátok, hogy nem ÉN vagyok a pszihomókus, oszt én elemzek mindenkit? :DD

Amúgy anno Mininek vezettem terhesnaplót, az ún. Pocakosnapló kiadványban. Most ezt kihagytam, gondolván, Mikronak meglesz elektronikusan a pocakosnaplója. Hát, ezekután nem biztos, hogy el is olvashatja... :DDDDD

Liba, jó lett a vers. :D

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 17:38:04

@Mangalány:
tudom, hogy nem vagy cihológus.. ahhoz túl.. öööööö.. normális vagy.. :DDDDD

OriasCJ 2014.12.17. 17:40:06

@Mangalány: Legfeljebb letiltod a kommenteket :D

ötvöscsöpi12 2014.12.17. 17:45:39

@barbi.a.volgybol:
Szuper a vers, azaz Kőkemény Költemény :DDD
ezt a mézga családból loptam, amikor a köbüki megiszik valami löttyöt, és kapásból költ ómagyarul. Jesszusom, Liba, mi volt rád ilyen hatással??? :-)

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 17:52:54

@ötvöscsöpi12:
nem a boldogság, maradjunk annyiban.. :DDD fáradtság inkább..

Mangalány 2014.12.17. 18:07:47

@OriasCJ: Frászt. Első menzesz alkalmából megkapják felvilágosításképp.:DDDD

OriasCJ 2014.12.17. 19:02:09

@Mangalány: Végül is... Van aki úszni is úgy tanul, hogy belökik a mély vízbe...
- Anya, mi ez ez a piros vér a bugyimba?
- Kislányom, az úúúúúgy van, hogy zúg a méhecske a szopóálarcban, rászáll a latexes napraforgóra... Aztán elmennek a misére... :D

OriasCJ 2014.12.17. 19:35:23

@OriasCJ: Természetesen "bugyimbaN". Mielőtt még bárki belekötne, hogy nem végeztem el az 4 osztályt általánosbaN :)

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 19:40:13

Manga pocakosnaplója eléggé nyilvános,
a cenzúra pedig kifejezetten hiányos.
MiniManga ha ezt meglátja,
kezét-száját széttátja.
Már a piros vérnél járunk,
hogy jutottunk idáig? Várjunk.
Dr. CJ a bizonyítványt magyarázza,
ő, bizony, megtanult írni a plajbásszal.
Ne aggódj, ez nem a Minőségi Anyák Klubja,
néhány helyesírási hibára simán futja.
Csöpi egy szót sem szól a múzeumról,
biztos sokat nézegette, azért smúzol.
Liba meg csak költ és költ,
gondoljátok biztos, mi lelte ezt az ökröt.

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 19:42:22

Dömbi anyáám, merre vagy?
(fogadott) gyermeked lassan megfagy.
gyere, Muter, gyere csak,
Dömbi anyám, merre vagy?

Mangalány 2014.12.17. 20:03:44

@OriasCJ: :DDDD te, te agyoniskolázott, jó a méhecskés hasonlat... :DDDD

Mangalány 2014.12.17. 20:04:53

@barbi.a.volgybol: :DD te, te költőzseni... :D :)

OriasCJ 2014.12.17. 20:10:19

Gondoltam már rá, hogy megkérem a kedves társat, aki hűséget esküdött, hogy vegyen elő egy nehéz tompa tárgyat, és suhintson halántékon... Lehet mindenki jól járna :D

ötvöscsöpi12 2014.12.17. 20:11:50

@barbi.a.volgybol:
Jaj lelepleztél, azért hallgatok, mert hóttciki, hogy alapos tanulmányozás után sem tudtam megállapítani sok eszköz pontos használati módját... :DDD

ötvöscsöpi12 2014.12.17. 20:15:32

@Mangalány:
Lehet, hogy túl sok volt az agyserkentő vitamin, amit a vizsgákra szedett Liba, és még tart a hatása (szerencsére) :DDD

Mangalány 2014.12.17. 20:16:02

@ötvöscsöpi12: Na, majd akkor szervezek egy társas utat Prágába, és idegenvezetek nektek. :DDD CJ-vel karöltve, aki nem tudom, hogy mit akar már megint azzal a tompa tárggyal, és hogy akar jóljárni mindenki által... :D

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 20:18:00

@Mangalány:
a négy órás alvás teszi ezt velem,
ha a fejem így akarja, ám legyen
:DDDDD

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 20:22:25

@ötvöscsöpi12:
agyserkentő? ugyan már.
agyam egymagában tudástár.
ámde, kevés az idő január közepéig,
ha ezen múlna, el nem jutnék az öregségig. (így sem fogok, mert.. nem :D)
de még mindig boldog vagyok
ezért nektek teát is adok.
még mielőtt félreértés lenne,
nem talált meg még álmaim hercege. (nem talált még ide, mióta bezárt a Lipótmező :DDD)
a lírai én egyelőre távozik,
írásom stílusa mostantól változik

makimano80 2014.12.17. 20:29:18

@barbi.a.volgybol: :-DDDD Hát ez jó. Hogy melyik? Mind. De azért próbálj többet aludni, mert még rosszul leszel. Nem ezt beszéltük meg!

makimano80 2014.12.17. 20:30:17

Egyébként nincs ebben a ferselésben semmi meglepő. A liba természete, hogy költ.

ötvöscsöpi12 2014.12.17. 20:31:56

@barbi.a.volgybol:
Azt hiszem megvan a következő melód: rigmusok gyártása a kedves megrendelők igénye szerint (jó pénzért természetesen) karácsonyra, szüli- és névnapra, esküvőre, évfordulóra, sikeres válásra stb. .DDD

makimano80 2014.12.17. 20:33:04

@makimano80: Persze verselés az a fetselés. Ah, mindegy! Megyek CJ-vel korrepre.

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 20:40:33

@makimano80:
az a probléma májne líbe Maki, hogy az agyamat nem tudom kikapcsolni.. :DDD

@ötvöscsöpi12:
ah, csak nektek csinálom.. :DDD

makimano80 2014.12.17. 20:44:31

@barbi.a.volgybol: Éccaka mikor becsukod pici szemed, kezdj el visszafelé számolni 300-tól. Közben, csak a sötétre koncentrálj, vagy képzeld el anszámokat. Ez segít lemenni alfába. Én még nem nagyon jutottam el 1-ig. :-)

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 20:58:53

@makimano80:
egyszer csináltam ilyet.. 25-re még emlékszem.. :D

OriasCJ 2014.12.17. 21:00:03

@makimano80: Teljesen perverz vagyok, az "anszámok" helyet análszámokat olvastam már megint... Pedig amúgy NEEEEM! :D

Mangalány 2014.12.17. 21:08:19

@makimano80: Miért pont 300? A spártai harcosokat kell megszámolni, vagy miért? :D

Mangalány 2014.12.17. 21:10:33

@OriasCJ: Teneked most nagyon telihold van, vagy nem is tudom... .DDDD

Mangalány 2014.12.17. 21:24:36

Na pá, csajok vANdÁLKODJATOK CJ-vel reggelig, majd megnézem, mennyire dobtátok fel a nézettségi adatokat. :DD

Én megyek aludni, a jövőheti részből kiderül, hogy ma miért is voltam úton-útfélen-földön-vizen-levegőben reggel 6:25-től délután fél 4-ig... :/

Csók. :)

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 21:42:22

@Mangalány:
mi leszünk a vadista szandálok.. :DDDD

makimano80 2014.12.17. 22:03:10

@Mangalány: Nem tudom miért 300-tól kell számolni. Én is, csak olvastam a módszert. Kipróbáltam és bejött. :-)

Karácsonyi vásároltál? Vagy ismét elvesztél a védőnő, nőgyógyász, SZTK bermuda háromszögében? Na jó, majd elolvasom. :-)

makimano80 2014.12.17. 22:04:35

@barbi.a.volgybol: Nah, hát akkor bejött. Néha nekem sem működik jól elsőre, de kettőnél többször nemigen futottam neki.

makimano80 2014.12.17. 22:07:18

@OriasCJ: Háát ugye kinek a papné, kinek a paplan. :-)
Minimális anomáliát analizáltam, ah nálad.
Na, hányszor olvastad ebben a mondatban az análnszót? ;-p :-DD

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 22:10:55

@makimano80:
kinek meg a pap lova.. (vagy ló-vaginája) :P

barbi.a.volgybol 2014.12.17. 23:21:45

engedjétek meg, hogy elmélkedjek egy kicsit az oltásos poszt kapcsán (nem enged belépni, pedig úgy de úgy..)
valaki felhozta, hogy mer' anno a H1N1-es oltásnak is micsoda következményei lettek, stb. stb.. nekem kötelező volt beoltatnom magam anno. és egész idáig azon gondolkodtam, hogy vajh hogy van az, hogy se nekem, se azoknak, akik velem együtt oltattak, nem lett semmi bajuk? semmi következmény, az ég egy adta világon semmi bajom sincs, nem vagyok gyakrabban beteg, semmi.. most akkor mi vagyunk ritka esetek, vagy csak a hiszti ment és megy azzal kapcsolatosan is?

ötvöscsöpi12 2014.12.17. 23:26:07

@Mangalány:
Kár magyarázkodnod, hol voltál, úgyis tudjuk, hogy vagy Prágában vagy Keszthelyen (anno nem hoztatok el minden cuccot a múzeum szuvenírboltjából) :DDD

Mangalány 2014.12.18. 08:44:53

@ötvöscsöpi12: Sajnos nem ilyen kellemes időtöltésben volt részem, bár a nap végére már baszhatnékom volt. Úúúúúúúgy szétbasztam volna valaki fejét egy baltával... :D :/

A táppénzes papíromért indultam 6:25-kor. A papírt 12:10-kor nyomták a kezembe... És még volt egy köröm a melóhelyen is...

OriasCJ 2014.12.18. 10:26:51

@Mangalány: Mikor én VÉLETLENÜL egy tehetségkutató műsorára kapcsolok, akkor MINDIG megjegyzem, hogy ennek a nőnek/férfinak olyan erotikus a hangja.... Bassza a fülem...

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 10:32:18

szep, megint csak a szexualizacio!!! az ember lanya probalna tanulni, es pihenes gyanant valami konnyedet olvasni, erre vazze, megint csak a szex meg Keszthely meg Praga!!!! :D:D

Mangalány 2014.12.18. 10:37:16

@OriasCJ: :DDD Ez is jó... :)))))

(egy haver mondta a volt nőjének: "Nedves álmom volt veled. Mellbe b@sztalak egy szívlapáttal..." :DDD

makimano80 2014.12.18. 10:37:19

@barbi.a.volgybol: Most mi a gond? Keszthely, Pràga nagyon szép kulturvàrosok. Ez kérlek egy utazàsi magazin (és kismama naplo, ha jol emlékszem..). Te meg teljesen osszekuszàlsz itt mindent. Biztos nem volt mellékhatàsa annak az oltàsnak? :-o
;-DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 11:17:12

@Mangalány: :D:D:D
@makimano80: bleeeee :P utazasi magazin, persze persze, tudod kit nezzel te madarnak :P

Hóttkomolytalan 2014.12.18. 15:33:07

@barbi.a.volgybol: Nagyon köszönöm, hogy engem is beleszőttél a versedbe, feldobtad a napom. :)

Hóttkomolytalan 2014.12.18. 15:35:13

Lányok, tippeket kérnék. Már fáj az orrom, annyit fújom (UTÁLOOOM a náthát). Mit kenjek rá, hogy ne repedezzen még ráadásnak szét a bőröm (és emberi fejem legyen a karácsonyi fotókon)?

OriasCJ 2014.12.18. 16:30:10

@Hóttkomolytalan: Bimbóvédő krémet. De komolyan :) Vagy körömvirágkrémet. Nekem ezek váltak be. Volt időszak - nem is olyan régen - mikor a napi több, mint egy 100as zsepit simán elfogyasztottam :)

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 16:32:43

@Hóttkomolytalan:
természetes :)
körömvirág krém!! szétrepedt a bőröm az orrom és a felső ajkam között a 1,5 hónapja tartó taknyolás miatt (meg belül is szétrepedt a számban a bőröm.. :DDD), 2 nap alatt helyrerakta

Mangalány 2014.12.18. 16:45:52

@OriasCJ: Vagy ami a legjobb: a körömvirág bimbójából készült bimbóvédő krém. :D

ötvöscsöpi12 2014.12.18. 16:48:26

@Hóttkomolytalan:
Sima labelloval szoktam az orrom alatti részt kenegetni, minden fújás után. Én is annyira úúútálom, nemrég 3 hétig voltam náthás :-(

ötvöscsöpi12 2014.12.18. 16:49:26

@barbi.a.volgybol:
már láttam.... úgy látszik, most minden a szexről szól :DDD

OriasCJ 2014.12.18. 17:03:52

@Mangalány: Megvan itt a főperverz :P :D

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 17:14:38

@ötvöscsöpi12:
:DDDD kultúrába ágyazottan, szigorúan!

Mangalány 2014.12.18. 18:03:39

@OriasCJ: Mint a poszt tulaja, muszáj vinnem a prímet, nem? :DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 18:05:01

és, akkor, egy, két, há
Liba megint költ, némmá'
valami tininóta megy a rádióban,
én ezt nem ismerem, hát jól van.
(ÁÁÁÁÁÁ-s szünet)
Manga napi szava a bimbó,
ha így gondolja, akkor nekem jó.
Komolytalant sem hagyom ki,
ha ő nem lenne benne, akkor vajon mi.
(ERROR)
Csöpi már látta a kultúrás linkemet,
emiatt mosom ingemet (vagy kezeimet?)
(FATAL ERROR)
nem megy ez nekem ma.. :DDDD

Mangalány 2014.12.18. 18:13:26

Lilaliba verset ír,
Grétsy László attól sír.
Rímbe szedett perverziók,
szexuális illúziók,
Csöpi néha belepirul,
A társaság azon virul,
Ha megkérdi, hogy emberek,
a szopóálarc
Vajh' mi lehet. :D

OriasCJ 2014.12.18. 18:45:11

Azt hiszem mára is ledobta az agyam az ékszíjat :D

makimano80 2014.12.18. 18:48:27

Azt irja itt alul, hogy aszongya: "Szolj hozzà!"
Dehàt szohoz sem jutok! :-DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 18:50:18

@Mangalány:
Grétsy László azt sem tudja, ki vagyok,
nem jut eszembe rím, így ihatok .
Fatal Error van a rendszerben,
a gondolkodni akarás nem megy nekem.
Folyik a sok könny szememből,
asszem, feltöltődnék néhány elemtől.
CJ elveszett ékszíját siratja,
biztos jön Maki, ki sajátját odaadja.

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 18:53:06

csak említenem kellett, és itt van lőn,
megjött Maki, sebesen, mint a főn.
ha nem tudod, ez mit jelent,
doktor Gugli úgyis megment.
kifolyt a tollamból a tinta,
szemeim táncolnak, mint a hinta

Mangalány 2014.12.18. 19:09:49

@OriasCJ: Már megint csak a sztriptíz, hogy csak ledobhass valamit magadról. Szégyentelen. :D

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 19:16:10

esküszöm, nincs rosszabb kombináció, mint egy influenzás pasi, és egy influenzás nyugdíjas.. S O S

OriasCJ 2014.12.18. 19:25:20

@Mangalány: Nem bííííírom :D:D:D:D:D:D Én vagyok a megtestesült szégyentelenség :D Dobálózok, nyelek, bólogatok, szopok, köpök... :D Ja, ugrálok... :D Pfej... Nem is értem miért nem vetett még ki magából a társadalom :D

barbi: Az influenzás pasi az a nyugdíjas influenzás? :D

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 19:28:17

@OriasCJ:
nem, a kettő külön létforma, viszont egy háztartásban élünk, és én "élvezhetem" a jajongást meg az úristenbelefogokhalni-t, és a mártírvagyok műsort.. aaaaaaaaaaa :DDD

ötvöscsöpi12 2014.12.18. 19:44:56

@OriasCJ:
Hogy miket csinálsz??? (19.25-kor) amikor itt van körünkben az ártatlan lelkű Lilaliba? Tán nem kéne ennyire rossz példát mutatni :DDD

ötvöscsöpi12 2014.12.18. 19:46:38

@Mangalány:
hm, hát valóban belepirultam abba a ló vagy kutyafej álarcba, azt ki és miért veszi fel??!! és még sorolhatnám :DDD

makimano80 2014.12.18. 19:48:36

@barbi.a.volgybol: Nàlatok meg: micsoda fertozés!

OriasCJ 2014.12.18. 19:51:17

@barbi.a.volgybol: Amikor kicsiként én is bele akartam halni egy kis bibibe, és jajongtam, hogy "jajj fáááj", akkor anyukám mindig azt mondta, hogy "azt hiszed nekem talán nem fájt még semmim???" :D Valamiért ez belémnevelődött, és én is ekként vagyok toleráns más bajával :D "Fáááj a fejem" - "mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb.." :D:D:D "Fáááj a lábam" - "Le kell vágni, akkor majd nem fáj" :D Nem szoktak nekem panaszkodni :D

OriasCJ 2014.12.18. 19:52:43

@OriasCJ: Ja, utóbbi, fater beledarálta az ujját a kolbászba. (Tavaly meg lekaszálta egy másikat, évekkel előtte meg legyalulta egy harmadikat) Na szóval hív, hogy ujjas lett a kolbász, meg vissza kellett varrni. Csepp jánya együttérzően: "Mit izgulsz, még van 7" :D

makimano80 2014.12.18. 19:57:50

@OriasCJ: Jàjj! Akkor o el tudja sutni ,a szakàllas, az asztalos mutatja 5 sort kérek cimu viccet.
De miért teszi ezt magàval? Ez valami bizar visszaszàmlàlàsi mod? :-o

OriasCJ 2014.12.18. 20:12:33

@makimano80: Mer hülye? :D Na meg mert férfi :D

makimano80 2014.12.18. 20:22:31

@OriasCJ: Na jol van, akkor most màr, csak azt mond meg, hogy finom volt-e a kolbàsz? ;-DD

OriasCJ 2014.12.18. 20:38:08

@makimano80: Még nem kaptunk. Majd jövőhéten megmondom :D

makimano80 2014.12.18. 20:41:36

@OriasCJ: Jah, hogy ez ennyire friss eset! Ujj évi kolbàsz lesz? (Helyesen irtam.)

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 20:47:50

@OriasCJ:
konkrétan nekem se, csak hallom.. morognak magukban, meg ingerlékenyek, meg nemakardolgoznimenni meg jajmileszakarácsonybólígy, nemleszkészabajgli.. rettenet :DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 20:48:09

@makimano80:
ujj évi kolbász, aaaaaaauuuuuuu :DDDDD

OriasCJ 2014.12.18. 20:49:33

@makimano80: Értettem én :) Áááállítólag anyukám azt a részt, ahová darálták, kidobta, és elmosta a darálót is, de UJJabban már nem hiszek nekik :D Szóval igen, ujjdonsült kolbászunk lesz. Ujjévben.

makimano80 2014.12.18. 20:52:26

@OriasCJ: Hàt izé. Jo étvàgyat hozzà! :-DDD

Apukàdnak meg jobbulàst! :-))) Gondolom ujjas kesztyu nem lesz a fa alatt...

(Bocs!!! Befejezem.)

OriasCJ 2014.12.18. 20:59:31

@makimano80: :D:D:D:D:D:D Hát az nem :)

Hol van Manga, hogy az UJJ-ban is lásson valami perverziót???? :D

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 21:10:57

@OriasCJ:
majdnem azt mondtam, hogy teszteli a művelődés céljából bemásolt cikkemet, de rájöttem, hogy ő egy Szent Kismama, aki drága férjurával csupán a Farkaslyuk-pozíciót gyakorolja.. :DDDDDDDDDD

Mangalány 2014.12.18. 21:29:27

@barbi.a.volgybol: Van rosszabb: ha a náthás férfi a férjed. Ne feledd, amíg gyerek üzemmódban futsz, VAN KÜLÖN SZOBÁD. A férjeddel nincs, azt éjszaka is hallgathatod (nekem van e célra füldugóm...) :D

A farkaslyuk pozíció csak a gyermekágy 6 hetére opció. :DDDD

Mangalány 2014.12.18. 21:30:53

@OriasCJ: Itt vagyok, édes? A Fürge ujjak című magazint már múltkor kitárgyaltuk, de ha ujj-donságot kérsz, nesze.

Ki az, 7 gyereke van, de csak 3 ujja?
Az asztalos, aki nem vigyázott. :DD

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 22:15:37

@Mangalány:
nincs külön szobám.. 2 szoba van, egyikben a beteg férfi, a másikban én a beteg nyugdíjassal.. mecccsoda élet ez, borzalom.. :DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.18. 22:17:45

illetve pardon, jelenleg nincs.. na mindegy, ez bonyolult, mire odajutnánk, hogy átköltözöm, addigra remélhetőleg megyét váltok.. :DDD

barbi.a.volgybol 2014.12.19. 13:04:43

na, mi van, mi? kifogytatok a muzeumokbol meg az ujjakbol? :DDDD
süti beállítások módosítása